Billiga proteinpulver

Om du har bestämt dig för att köra med ett bra pulver för att få i dig mer protein så ska du inte slänga pengarna i sjön. Visst är det så att kvalitet kan kosta mer men det finns gott om billiga proteinpulver som erbjuder hög kvalitet och som ger dig många portioner. Du bör också dra nytta av rabatter som du kan få i butiker som Svensk Hälsokost och Gymgrossisten. När det blir rea så är det verkligen läge att passa på och skaffa proteinpulvret så ta en titt vad som händer nu innan du beställer. Kom ihåg att riktigt billiga pulver kan vara rent ut sagt sliskiga. Det är bättre att du satsar på hög kvalitet så att du verkligen kan använda dig av pulvret utan att få kväljningar.

Billiga proteinpulver online

För det första så ska du handla proteinpulverprodukter online för det är ett säkert sätt att spara pengar på. Här slipper du onödiga mellanhänder och du kan finna ovanligare märken och sorter som du inte nödvändigtvis kommer att hitta i en vanlig butik. Man brukar kunna köpa proteinet i lite olika storlekar och om du köper 1 kg så kan du räkna på ett pris på omkring 160 kronor och upp. Det här gäller kvalitetsprotein som Core Whey (vassleprotein) och även vegetabiliska alternativ som hampaprotein. Om du handlar med rabatt så kan du spara pengar så ta en titt på de märken som reas just nu.

Tänk på smaken

Börja aldrig med 4 kg! Det här är verkligen en gyllene regel. Om du inte känner till ett visst pulver så kanske du lockas av ett fantastiskt pris på under 500 kronor för 4 kg men det här kan bli till en mardröm då du bokstavligen får äta upp ditt förhastade beslut. Låt det första köpet få kosta lite mer och välj en mindre förpackning så att du kan testa produkten och se om du tycker om smaken. Med vassle så är det ju också så att det ingår laktos och en del tål inte riktigt detta. Om du får magproblem av proteinet så är det ju bra att du inte sitter med en förpackning på 4 kg.

Det bästa priset

Det bästa priset just nu beror helt på var du får en kampanj som gör att du sparar på köpet. Kvalitet kostar alltid mer än skräp men det rådet inte så enorma skillnader mellan bra butiker som Svensk Hälsokost och Gymgrossisten. När du väl vet vilket proteinpulver som fungerar bäst för dig så ska du satsa på en stor förpackning som kostar mindre. Man får det bästa priset på proteinpulver då man köper större förpackningar, så enkelt är det.

Innan du köper ett pulver

Tänk på att du måste använda dig av pulvret på rätt sätt. Även om du väljer bland billiga proteinpulver som är säkra och av hög kvalitet så är det viktigt att förstå hur dessa ska användas. Det finns studier som visar på att proteinintag är bra och nyttigt men att det även kan vara skadligt om man överdriver. Lär dig lite mer om den typ av protein som kommer att passa dig allra bäst. Om du ska deffa eller om du vill köra på en diet, så är det även viktigt att du får i dig de mineraler och vitaminer som kroppen behöver för att må bra och orka med.

Leave a Comment