Hur fort kan jag gå ner 15 kg?

Om man vill gå ner i vikt snabbt så kan det vara klokt att först och främst ta reda på hur detta kan göras på ett säkert och hälsosamt sätt. Dessutom så är det ju viktigt att man håller sin målvikt och det är egentligen det som är svårast. Om man tränar på gym varje dag, undviker allt socker och drar ner på kolhydrater så kommer man att gå ner i vikt. Det går alldeles utmärkt att gå ner 10 kg på en månad om man bara är väldigt noga med träning och diet. En del lyckas till och med med flera kilo per vecka och då tar det ju bara några veckor att gå ner 15 kg.

Frågan är vad som händer när man väl har tappat de 15 pannorna. Kommer man att fortsätta med träningen eller går man tillbaka till soffan och chipsen?

Med dieter som LCHF och gi metoden så kan man gå ner i vikt snabbt och det här är också dieter som gör att det blir lättare att sedan hålla vikten.

Om du tränar och äter rätt men ändå står kvar på samma vikt så kan det röra sig om hormonella problem. Detta särskilt om du är kvinna i övergångsåldern. I detta läge så bör du kontakta din läkare och gå över din hälsa för att se vad som händer i din kropp. Dietister kan också hjälpa till men då det rör sig om hormoner så ska man uppsöka en kompetent läkare som kan fastställa detta som orsak till övervikten.

Leave a Comment