Recension av Kostdoktorn.se

Det är många som har sett Andreas Eenfeldt på TV i program där lågkolhydratskosten har debatterats. Andreas är läkare och driver bloggen Kostdoktorn.se där han tar upp olika ämnen inom hälsa. Framförallt så är Andreas känd för att förespråka den kolhydratsnåla kosten och för att ha kritiserat de traditionella råden om att minska på fett för att förbättra hälsan. För de som håller LCHF dieten så är Doktor Eenfeldt ett hushållsnamn men han är absolut inte en LCHF doktor vilket man ser då man läser mer på bloggen Kostdoktorn.se.

På bloggen så kan du läsa mer om aktuella ämnen och det är faktiskt en stor fördel att det just är en medicinskt kunnig som skriver. Om du är intresserad av att få veta mer om Andreas syn på kosten och hälsan så kan du klicka in på shopen och beställa hans bok Matrevolutionen.

För den som vill gå ner i vikt så kan Kostdoktorn.se vara en bra källa med information om olika metoder och vad som kan vara bra att tänka på. I och med att sajten inte är bunden till en specifik diet så finns det utrymme för kritik och det är bra. Ett exempel på detta är att saker som hur mycket man äter och LCHF dieten tas upp. LCHF anhängare gillar ju att säga att man kan äta hur mycket som helst om man bara får bort kolhydraterna men det är inte alla som ser en lika effektiv viktnedgång på detta vis och då kan det vara bra att få lite tips av Andreas som förklarar hur man kan få ut mesta möjliga av dieten.

Leave a Comment