Är billiga proteinpulver bra?

Det här är en relevant fråga, för många gånger så är billigt absolut inte samma sak som bra. Men när man talar om protein och kosttillskott så kan det bli riktigt dyrt och då är det klart en fördel om man kan få ett bättre pris. Det finns alltså billiga proteinpulver som är bra, men man får betänka att billigt kanske betyder att man får rabatt på det ordinarie priset, för kvalitet är aldrig gratis. Kom ihåg att välja rätt märke. Gå inte på en annons om en superbillig produkt som du aldrig har hört talas om. När den väl kommer fram med posten så får du se fram emot flera veckors ätande av ett äckligt pulver som är så sött att du kan kräkas varje gång du intar det.

Ta reda på rekommenderade produkter och läs sedan mer om dessa. Ett gott tips är att se vad andra användare säger men låt inte detta ligga till grund för beslutet att köpa 4 kg av ett visst pulver. Ta först reda på om de billiga proteinpulver som du är intresserad av får goda rekommendationer. Det skadar aldrig att läsa på lite innan man köper.

Sist men inte minst, handla i en seriös butik som Svensk Hälsokost och Gymgrossisten. Det här säkrar bra villkor och produkter som är lagliga och godkända i Sverige.

Leave a Comment