Vilket bantningspiller valde du och varför?

Friskare.info har frågat några personer om de piller som de använde och varför. Här är svaren från tre helt vanliga svenskar som av olika anledningar valt att använda sig av bantningspiller för att få bättre resultat av träning och viktminskning…

Linda 37 år, lärare i Stockholm

Jag har egentligen aldrig haft några problem med min vikt, men efter två barn så kände jag att jag inte längre låg på en bra vikt. Det var inte så att jag var kraftigt överviktig utan snarare fråga om 5-10 kg. Det är ju trots allt en del att ta sig igenom så jag bestämde mig för att börja med spinning, utesluta socker och vitt mjöl från min diet och även att använda mig av bantningspiller för bättre effekt. Jag såg på lite olika varianter men kom fram till att Burn var det som jag ville köra med för att dämpa aptit och få mer energi. Det fungerade bra och jag använde bara piller under den tiden då jag körde lite hårdare för att komma ner i vikt.

Janne, 68 år, pensionär i Malmö

Jag gick länge med rejäl övervikt men började runt 50 årsåldern att träna vilket ledde till stor viktminskning. Problemet var bara att jag fortfarande upplevde att min kropp var otroligt otonad och jag fick tipset att deffa för att bränna fett och snygga till. Jag testade lite olika piller och idag så använder jag Ripped Hardcore som är riktigt bra för att frisätta fett. Jag använder det här fettförbrännande pillret då jag kör deffperioder för att få till formen. Jag kan inte säga att jag ser samma effekter som yngre kompisar på gymmet men jag vet att det gynnar mina muskler och i min ålder så måste man tänka på det där med musklerna och hålla igång. Det som är så bra med Ripped är att de ökar energi och fokus samt dämpar sötsuget och det passar mig utmärkt.

Jeanette 28 år, säljare i Uppsala

Jag tävlar inom fitness och använder mig av CLA Diet som är ett bra för fettförbränning. Jag är annars inte så mycket för det där med en massa kosttillskott eftersom jag tror att det bästa är att få i sig näringen direkt från maten, men ibland så kan det vara svårt att få allting via vanliga måltider och det speciellt under perioder då jag tränar hårt och då är det kanon med produkter som ger mer energi och allt det som musklerna behöver för att må bra och hålla god form.
Om du vill berätta om de bantningspiller som du valde och varför så får du gärna berätta i kommentarsfältet.

Leave a Comment