Bantningspiller

Du vill inte höra att du måste träna och äta rätt för att gå ner i vikt. Det här vet du redan. Om du funderar på att använda dig av bantningspiller så har du säkert insett att det här kan vara ett sätt att öka fettförbränningen på, men de bästa varianterna har inte bara ämnen som kan stimulera ämnesomsättningen, de ger även en mättnadseffekt och det här är det som kan leda till att du snabbt går ner i vikt.

Här finner du 16 olika bantningspiller och deras effekt.

Om du minskar din lust att äta och får bukt på sötsuget så kan du se till att minska på intaget kalorier och det är ett måste för lyckad viktminskning.

Med rätt typ av piller så kan du alltså påverka lusten att äta och genom att uppleva att du är mätt då du normalt hade funderat på en bulle eller två så kan du se fram emot att förlora vikt utan att ändra på så mycket mer. Det är viktigt att du förstår skillnaden mellan olika bantningspiller för det finns olika sorter som fungerar på olika sätt. En del inkluderar ämnen som hallonketoner som man tror bidrar till fettförbränning. Det här kan ju fungera men det är inte så att det finns studier som stödjer att det här är 100 % garanterat. När det rör sig om piller som inkluderar stimulerande ämnen som koffein så fungerar de allra bäst när man tränar eftersom de höjer energinivå och prestationsförmåga vilket leder till att man bränner mer då man ger sig på ett träningspass.

De bästa bantningstabletterna kan innehålla en kombination av prestationsförhöjande ämnen, ämnen som kan leda till bättre förbränning samt ingredienser som ger en mättnadskänsla och som tar ner sötsuget så att du låter bli den där bullen till eftermiddagskaffet. Tänk på att det är bäst att ta en variant som är utan koffein eller andra nervstimulerande ämnen om du vill ta ditt piller till kvällen så att du kan sova gott.

Låt oss se lite närmre på bantningspiller som fungerar och som erbjuder en god kombination av ämnen som gör gott för din kropp…

Rekommenderade bantningspiller

En produkt som har blivit alltmer populär är Chili Diet som innehåller chiliextrakt. Oroa dig inte! Du kommer inte att känna smaken av chili men däremot effekten. Här får du också hallonketon, grönt te, kolin som stärker din naturliga fettmetabolism och krom som reglerar sockernivåerna så att du får ett minskat sötsug. Det här är ett bantningspiller som ger en ökad mättnadskänsla och det är bra oavsett om du tränar stenhårt eller om du mest är ute efter att gå ner i vikt genom att äta mindre.

Här förklarar Dr Richard Bloomer hur chili kan hjälpa till med viktminskning.

Burn

Namnet på den här produkten förklarar vad som är syftet med den, nämligen att bränna fett. Det här är en fettförbränningsprodukt som har tagits fram med hänsyn till det senaste inom forskning och här får du två olika varianter, en med koffein och en utan. Versionen med namnet BURN X5 är en riktigt intressant sak där ämnet hoodia ingår. Hoodia minskar på aptiten och här har man även tagit hjälp av chilifrukten för att få ämnet capsaicin som är bra för kroppens värme och även för fettförbränningen. Burn inkluderar även grönt te och hallonketon samt krom som ju är bra för att hålla blodsockret på en normal nivå så att man slipper längta efter sött hela tiden. Om du även håller en diet så ska du veta att Burn hjälper dig med detta med ämnet Teobromin som finns i Burn utan koffein och som ser till att du mår bra när du minskar ditt kaloriintag.

Diet Fiber

Med Diet Fiber så kan du gå ner I vikt på ett lugnt och tryggt sätt. Det här är en produkt som innehåller kostfiber som hjälper dig att hålla ordning på din vikt genom att få jämna blodsockernivåer. Produkten kan också bidra till att ditt kolesterol sänks. Det som är så smart med Diet Fiber är att produkten har en svällande effekt och på så vis så upplever du att du är mätt då du tar den i samband med en måltid. Fibret glukomannan skapar ett slags gel i magsäcken som är naturligt och som kan ha effekten att magsäcken töms sakta varpå du känner dig mätt längre. Det här är också ett ämne som har en positiv effekt på dina kolesterolnivåer. Med Beta-glukan så regleras blodsockret och därmed så känner du inte samma lust att få i dig något sött som en chokladbit. Det här kan vara precis det som gör att du klarar dieten och går ner i vikt!

Grönt kaffe

Du kanske har hört talas om Grönt kaffe som något som kan stimulera viktnedgång och det här kan vara ett riktigt bra sätt att bränna fett på. Det är klorogensyra som fungerar som det aktiva ämnet i de gröna kaffebönorna och den här syran anses kunna motverka kroppens upptag av kolhydrater och samtidigt verka mot stegringar av blodsockret. Om du är inne på dieter som lchf så kan det här vara ett gott komplement. Grönt kaffe är fullkomligt naturligt och då du köper detta ämne på burk så får du en hög koncentration, och så slipper du sitta och tugga kaffebönor förstås.

Mer om grönt kaffe och viktminskning i denna video:

Kommer det att fungera?

Ja, om du använder dig av bra piller och samtidigt ser till att äta på ett bra sätt och röra på dig så kommer det att fungera. Du vill kanske inte höra om det där med att träna och äta bra mat för att gå ner i vikt men så ser verkligheten ut. Bantningstabletter kan ge dig en boost och vara en stor hjälp på vägen och visst, även utan träning, så kan du se en skillnad då du inte äter lika mycket. Samtidigt så kan man inte frånse det där med att träning ger en trimmad och snygg kropp. Sedan väljer du själv om du vill träna på gym eller ta raska promenader med en tvåbent eller fyrbent vän.

Visste du att…

• Bantningspiller kan vara en nyckelfaktor för att öka på kroppens metabolism och därmed snabbare bränna mer fett.
• Det finns farliga varianter av piller för bantning som inte är lagliga i Sverige och som kan innehålla droger. Handla i en svensk hälsokostbutik för att hålla dig på den säkra sidan!
• Helt naturliga ämnen som ingefära kan påverka kroppens metabolism och leda till bättre fettförbränning.
• Bantningspiller av olika slag är idag väl accepterade som bantningsmetod världen över.

Om du är gravid eller ammar så är det viktigt att du tar reda på hur de ämnen som finns i dietprodukter påverkar din och barnets hälsa. Även om du väljer en helt naturlig produkt så kan det vara så att den inte rekommenderas då du till exempel ammar.

Här är en liten film om de situationer då bantningspiller inte kommer att fungera…