Lingondricka mot urinvägsinfektion och inflammation i tandköttet

Lingon kanske inte är så goda då man äter dem direkt i skogen, men i dryck så är det många som uppskattar den originella smaken. Nu är det inte bara smaken som man kan glädja sig åt då det gäller detta bär för det är också något som fungerar mot urinvägsinfektioner. Genom att dricka ett rent lingonextrakt tre gånger per dag (blandat med lite vatten) så kan man snabbt bli av med infektionen. Det här är något som är bekräftat rent medicinskt och för den som ofta får problem med urinsvägsinfektioner så kan det här vara ett sätt att slippa antibiotika på.

lingon

Inte bara mot urinvägsinfektioner

Faktum är att man också har sett att lingondricka kan läka problem med inkontinens. Det här är verkligen goda nyheter för kvinnor som lider av denna åkomma. På ett helt naturligt sätt så kan man läka slemhinnan i urinblåsen och hålla tätt. Man har också sett att lingondrycker är med och läker problem med tandköttsinflammationer och det betyder alltså att man kan motverka problem som kan leda till tandlossning genom att använda sig av lingon.

Barn och urinvägsinfektioner

Det här kan vara något att komma ihåg då ett barn råkar ut för en urinvägsinfektion. Om den är lindrig och inte otroligt smärtsam så kan man genast sätta in lingondrickan men utan socker! Sockret är nämligen något som bakterierna som orsakar infektionen tycker om. Barn kanske inte gillar smaken så vidare värst men då kan man alltid köra med mutor för det kommer att vara väl värt att få bukt med infektionen utan att använda sig av antibiotika.

Leave a Comment