Bästa träningsredskapen för att deffa hemma

Man kan helt klart genomföra en lyckad deffning hemma men då gäller det att man kan sitt träningsprogram och att man har motivationen som krävs för att träna istället för att spela spel eller ta det lugnt med en film. Här är de bästa träningsredskapen för att deffa hemma. De är rätt enkla men fungerar riktigt bra för varierade träningsprogram. Kom ihåg att det där med variation är viktigt då du vill definiera muskler och bränna fett. Se till att ditt program alternerar rörelser och omgångar så att du snabbt får ut något av det. 

Kettlebell

Ett träningsredskap som har tagit världen med storm och som fungerar bra för precis alla är kettlebellen. En kettlebell är en vikt med ett handtag som påminner om en tekanna, eller kettle på engelska. Det här redskapet kan man använda för att bränna fett såväl som för att bygga muskler och det är en bra investering då du vill deffa hemma. Se till att få rätt vikt, testa på gymmet innan du beställer din egen kettlebell.

Hantlar

Hantlar ska man alltid ha då man ger sig på deffning. Många övningar för armar, rygg såväl som för mage kräver enklare vikter som man håller i händerna. Se till att du jobbar med ergonomiska hantlar som ligger bra i handen. Här är det förstås också viktigt att du får rätt vikt och motstånd.

Skivstång

En skivstång är genialisk för benen. Kör utfall eller ligg på en bänk och ge mage, rygg och armar en omgång. Med skivstången så får du till många olika övningar som är bra för att bygga muskler och bränna fett så det här är ett träningsredskap som är bra att ha hemma.

Gummiband

Gummiband erbjuder bra motståndsträning och är så pass enkla att förvara att man kan lägga dem i en byrålåda. gummiband kan vara särskilt bra för den som inte behöver så mycket vikt för att stimulera deffningen och det är särskilt kvinnor som satsar på detta redskap för att tona och snygga till kroppen.

Medicinboll

En medicinboll är verkligen en bra sak att ha hemma. Om du inte har tränat med medicinboll förr så ska du börja med att se på övningar som du kan utföra med den. Du kommer snart att fatta hur den kan vara en tillgång för ditt träningsprogram både då du är på gång med att deffa och under de perioder då du mest underhåller muskelmassan.

Grundläggande saker som är bra att ha

Glöm inte bort att det också är bra att ha en träningsmatta, en spegel och eventuellt en bänk eller pall. Det här är sådant som man behöver för att kunna ligga på golvet, se hur man rör sig och att få lite höjd då man jobbar med hantlar och kettlebell.

Mini trampoline 1.0 m
4.7 av 5
4.7/5

Full recension

Traningspartner.se
1 190 Kr
Löpband XT500, Master
4.8 av 5
4.8/5

Full recension

Sportgymbutiken.se
49 999 Kr
Löpband Cardio Fit T10, Fell
3.9 av 5
3.9/5

Full recension

Sportgymbutiken.se
9 999 Kr
Froggy Pro studsmatta med säkerhetsnät
4.2 av 5
4.2/5

Full recension

Sportgymbutiken.se
6 999 Kr
Multi Gym Elite + benpress, Bodycraft
4.7 av 5
4.7/5

Full recension

Sportgymbutiken.se
51 990 Kr
JumpMaster 4.3 m studsmatta med skyddsnät
4.5 av 5
4.5/5

Full recension

Traningspartner.se
6 999 Kr
Multigym Autark 10.0, Finnlo Maximum
4.7 av 5
4.7/5

Full recension

Sportgymbutiken.se
53 999 Kr