Deffa vad äter man?

När man deffar så äter man mer proteinrik mat och mindre tomma kolhydrater. För att skapa ett deffa kostschema så måste man först och främst ta en titt på vad man normalt äter, hur många kalorier man bör få i sig och hur många mål mat man äter per dag. Det här gör det lättare att lägga upp en strategi för maten och att komma fram till deffa kost som man kommer att gilla och må bra av.

Sedan så är det ju så att en deffa tjej kommer att äta lite annorlunda än killen som deffar och personliga preferenser spelar också in. Om du ska köra med ett proteinpulver eller inte beror en hel del på hur din träning kommer att se ut och vad målet med deffningen är. Man kan gott klara sig utan pulvren om man inte har tänkt köra så hårt. Proteiner får man även via helt vanlig mat som ägg, kött och fisk.

När det gäller fettförbränning så är det inga problem att öka proteinintaget då man tränar hårt men var vaksam med sådant som lätt lägger sig som fett om höfterna. Det är ju lite synd att försöka deffa magen och samtidigt sätta i sig godsaker som får helt motsatt effekt. Ta del av deffa tips från andra som du har sett lyckas med deffen. De kommer att kunna ge dig förslag på bra och billiga proteinpulver samt kost som är god och nyttig.

Kosten är en viktig del av ett deffa program så ge detta tid och tänk igenom hur du ska äta på rätt sätt för att lyckas.