Bli smalare med gröna kaffebönor

För att bli smal så måste man ta kontrollen över två saker. Man måste dels se till att röra på sig tillräckligt och framförallt så måste man se till att äta på rätt sätt. Faktum är att det där med diet är det allra viktigaste för att gå ner i vikt och för att få en effektiv fettförbränning så det är inte så konstigt att det finns ett stort intresse för kosttillskott som kan vara hjälpsamma då man vill snabba på processen. Om du har hört om gröna kaffebönor som ett sätt att bränna mer fett snabbare så ska du veta att det faktiskt ligger något i detta. I en amerikanska universitetsstudie  så kom man fram till att de som använda sig av de gröna kaffebönorna faktiskt hade en mer effektiv viktnedgång än de som fick placebopreparat. Och det var inte koffeinet som låg bakom effekten utan något som finns naturligt i de här bönorna.

gröna kaffebönor

Så om du vill gå ner i vikt snabbare så har du inget att förlora på att använda dig av kosttillskott som innehåller gröna kaffebönor och du kan köpa säkra preparat från svenska butiker online som Svensk Hälsokost.

Vad är gröna kaffebönor?

Alla kaffebönor är gröna innan de rostas så det rör sig inte om en ovanlig sort som man bara finner i ett visst land. Man kan helt enkelt säga att gröna kaffebönor är icke-rostade kaffebönor. De har inte förberetts för kaffe och det betyder att de fortfarande är väldigt rika på klorogensyra som är ett ämne som försvinner under rostningsprocessen. Man använder sig av bönorna som inte har behandlats på något sätt för att skapa kosttillskott som är till för att ge klorogensyran samt även koffein som båda anses vara ämnen som kan hjälpa till med fettförbränning och viktminskning. Man kan alltså säga att bönorna fungerar som en slags bantningspiller som är naturliga och dessutom enkla att använda sig av.

kaffeplanta

Varför används de gröna kaffebönorna för viktnedgång?

När man ser på reklam för den här typen av kosttillskott så talas det ofta om några huvudpunkter och dessa är:

• Snabb fettförbränning och viktminskning
• Ett naturligt preparat som är nyttigt
• Inga krav om att lägga om diet
• Inga krav om att börja träna som en galning

Det här låter ju som att man kan börja knapra piller och ligga kvar på soffkanten men så är det förstås inte. Om man ser på de studier som har gjorts på ämnet så är det så att man har sett en ökad viktnedgång men då har det rört sig om individer som på något vis försöker att gå ner i vikt och bränna fett genom att äta på ett bättre sätt och genom att träna.
Det som skulle kunna vara anledningen till att gröna kaffebönor har en sådan fin effekt är att klorogensyran kan tänkas påverka kroppens hantering av socker och även kroppens metabolism på ett mycket fördelaktigt sätt.
Man kan alltså säga att de här bönorna används för att de är nyttiga och för att väldigt mycket tyder på att de faktiskt hjälper kroppen med att gå ner i vikt snabbare så du har all anledning till att testa, såvida du nu inte har tänkt dig att kombinera kosttillskottet med en påse chips på soffan…

Andra fördelar

Förutom det att man får hjälp med att gå ner i vikt snabbare så kan det också vara så att det finns fler hälsofördelar med de gröna kaffebönorna. Man kan till exempel påverka blodtrycket så att det sänks genom att använda sig av bönorna i kosttillskottsform.

Hur mycket ska man ta?

Det finns lite olika råd för hur mycket man ska ta av bantningspiller och även när det rör sig om helt naturliga varianter. Det bästa är att följa de instruktioner som man får på burken för varje produkt är utformad på ett specifikt sätt. Man kan till exempel välja en produkt där man har kombinerat de gröna kaffebönorna med hallonketon för extra kraftfull effekt.

Överdosera inte och se till att du använder ett preparat som är godkänt i Sverige och som inte innehåller några konstigheter! Även om man rent praktiskt har sett att de gröna kaffebönorna ger effekt så är det förstås så att du kan göra mer för att bränna fett genom att träna. Här kan det vara smart att hitta en träningsform som du verkligen trivs med. Detsamma gäller dieter. Hitta en diet som du kan hålla så att din viktnedgång blir stadig och inget som du förlorar på någon vecka efter det att du går tillbaka till din normala kosthållning.

Leave a Comment