Du är vad du tänker!

Hälsa handlar inte bara om det fysiska. Du blir det du tänker heter det ju och visst ligger det något i detta. Bara det att du har lagt om din kost och att du investerar i produkter som bantningspiller visar ju att du har ett mål. Du vill vara frisk och pigg. Det påverkar resultaten.

Så vad är du?

Nu är frågan vad du tänker om dig själv och hur du jobbar mot dina mål. Om du börjar vara mer aktiv med dina tankar och hur du påverkar din hälsa med dem kan det vara fantastiskt. Ta en stund till att bena ut vad du vill.

Om du sätter upp mål och funderar på hur du kan nå dem har du nått en bra bit på väg. Ett tips är att undvika att tänka negativt. Tänk inte vad du inte vill. Istället för att tänka att du inte vill vara tjock kan du tänka att du vill komma i form eller att du vill äta hälsosamt.

Få hjälp om du behöver det

Det ligger ingen skam i att få hjälp om du behöver det. En del väljer att jobba med en livscoach, andra söker sig till en terapeut. Med hjälp kan du snabbare bena ut vad som pågår där bakom pannbenet och hur du skulle vilja ändra dina tankar.

Tankarna har stor kraft i ditt liv. Gör det du kan för att styra dem i rätt riktning för att bli ännu friskare!

Leave a Comment