Recension av Flowlifes Flowfeet fotmassage maskin

Stoppa fötterna i en låda och få fotmassage. Det är inte svårare än så med Flowlifes Flowfeet som är ett mycket bra val för dig som behöver ta hand om dina fötter med massage. Här krävs det inga villiga familjemedlemmar eller kompisar och heller ingen massör. Du får massagen precis när du vill!

Hur fungerar Flowfeet?

Flowfeet har tre program och tre styrkor. Du har knapparna direkt på fotmassagemaskinens ovansida. Där finns det också en knapp för att få värme och du kan välja att aktivera ett luftreningssystem. Fötterna stoppar du i sockor som går att plocka ur och tvätta. Det här är en fräsch fotmassagemaskin!

Du måste plugga in Flowfeet i ett vägguttag men annars är det fritt fram var du sitter med maskinen. Många väljer att koppla av i soffan med den. Det är bara att stoppa i fötterna och se på TV samtidigt som du får en kraftfull behandling.

Vad är det bra för?

Med Flowfeet kan du få avkoppling i vardagen. När du stressar av är det bra för ditt immunförsvar såväl som för alla som finns omkring dig som uppskattar ditt goda humör. Med fotmassagen kan du få ordning med stelhet i fötterna såväl som spändhet i resten av kroppen. Det här är bra för din fysiska och mentala hälsa.

Hur känns det?

Flowfeet är kraftfull och det är viktigt att förstå. Det här är inte en mesig maskin som kittlar lite på undersidan av foten. Istället kommer Flowfeet att grabba tag från båda sidorna och knåda. För många kommer det att räcka gott och väl med lägsta nivån, så kraftfull är Flowfeet!

Det är viktigt att vara medveten om hur länge du sitter med fotmassage maskinen. Du behöver inte överdriva och se till att välja rätt program för dig. Det är enkelt att testa sig fram och när du vill sluta är det bara att trycka på samma knapp som du drog igång massageapparaten med.

Finns det nackdelar?

Ja, även om du har ett bra handtag och denna fotmassage maskin inte är alltför tung så är det inte helt enkelt att flytta på den. Den tar mer plats än en massagepistol eller massagekudde. Så är det. Det får betydelse även när du ska ställa undan maskinen. Du måste ha plats för den under ett bord eller kanske i en garderob om du inte planerar att ha Flowfeet framme vid soffan alla dagar.

Friskares betyg

Friskare ger ett högt betyg till Flowfeet. Det blir 4,8 av 5 stjärnor. Det blir inte full pott för det är trots allt tal om en ganska otymplig fotmassage maskin som ska ställas någonstans. Det går inte att komma runt eftersom storleken krävs för att ge kraften och massagen som du får med Flowfeet.

Ska du köpa Flowfeet?

Om fotmassage låter som något du skulle vilja få mer av är det här en god investering. Du får hög kvalitet och kraftfull massage. Om du däremot är ute efter mer varierad massage så kanske det är bättre för dig att satsa på en massagepistol från Flowlife. Den kan du använda på hela kroppen, även på fötterna.

Det ska också sägas att det här är en väldigt smart present. Om du vill ge bort lite hälsa och tycker att det skulle vara kul med ett större paket är Flowfeet ett bra förslag. Överraska en förälder, ett syskon eller kanske en kompis med fotmassage utan att behöva kavla upp ärmarna och plocka fram massagekrämen!

Leave a Comment