Recension av MåBra

Den som är intresserad av hälsa tycker förstås att det är kul med nya artiklar inom detta ämne. Tidningen MåBra finns online och erbjuder en massa läsning. På MåBras hemsida (Mabra.com) så kan man läsa om allt från hur mycket choklad man ska äta för att det ska vara bra för hjärtat till hur man snabbare kan få platt mage.

En varierad tidning online

I och med att man lätt kan läsa artiklarna som finns hos MåBra online på en surfplatta så kan man alltid få intressant information om hälsa, och det oavsett var man befinner sig. MåBra har delat in sin sajt i flera olika kategorier så att man snabbare kan hitta det material som man är ute efter. Klicka in på recept, vikt, mat, motion och annat för att få förslag på artiklar.

Mer än artiklar

Nu handlar det inte bara om god läsning då man surfar in hos MåBra. Den här sajten erbjuder även interaktivitet som till exempel att man kan vara med om mindre undersökningar och lägga till sin egen åsikt för att sedan se vad andra har svarat. Det finns inget forum på sajten vilket kanske kan ses som ett minus, man kan ju tänka sig att det finns väldigt många likasinnade som kommer till MåBra som man skulle kunna samtala med.

Experter

Något som verkligen är en fördel med onlinetidningen MåBra är att flera experter arbetar med att svara på frågor. Om man har en fråga omkring hälsa så kan man alltså dra nytta av att det finns seriösa och kunniga personer som kan ge bra svar. Det är ju mycket bättre än att Googla fram svar som kanske inte direkt är så korrekta. Hos MåBra så finns det läkare, psykolog med flera som kan hjälpa till med svar på läsarnas frågor.

Man kan säga att MåBra är en av de bästa hälsosajter som finns på svenska. Sajten har otroligt mycket information så man kan spendera timmar på att fördjupa sig i olika ämnen.

Leave a Comment