Bantningspiller fungerar inte mot matberoende!

Om du är beroende av mat så kan du köra på diet efter diet utan att lyckas. Inga bantningspiller kommer att lösa dina problem. De kan vara en hjälp för att stävja sötsuget. Men det räcker med en bulle eller chokladbit för att din hjärna återigen ska begära mer. Matberoende är ett större problem än vad som tidigare har varit känt.

matberoende
Vad ska du äta idag?

Om du kör på diet då du egentligen borde gå till en terapeut så missar du flera viktiga poänger. Därmed inte sagt att dieter inte kan vara en hjälp för den som är mateberoende. Det kan de. Men bara om du samtidigt jobbar med den mentala biten för att för evigt hålla dig borta från det som är så onyttigt för dig.

Matberoende eller inte

Innan du bestämmer dig för att du faktiskt lider av matberoende så bör du få detta konstaterat av en expert. Att googla fram symptom som att du äter för mycket, hela tiden tänker på mat och gömmer dig för att snaska på rester är inte ett säkert sätt att veta.

Det finns många olika skäl till att vissa personer äter mer än vad de borde. Innan du köper de bästa bantningspiller som finns på marknaden och går med i Viktväktarna så bör du utreda hur det står till med din relation till mat.

Om du har ett matberoende så har du kommit långt genom att erkänna detta. Det är ju då som du kan ta seriösa steg mot att få verklig hjälp!

3.5
Rated 3.5 out of 5
3.5 av 5 stjärnor (baserat på 2 recensioner)
Utmärkt0%
Very good50%
Average50%
Poor0%
Terrible0%

amazing

Rated 4.0 out of 5
2020-12-21

test

sisa

love

Rated 3.0 out of 5
2020-12-17

gjhgjhgj kjgjkgg

zaza

Vad tycker du om detta inlägg?