Får man vitare tänder med tandblekning hemma?

Vem vill inte ha ett vackrare leende? Det är naturligt att vilja bli av med fläckiga eller gula och bruna tänder. Precis hur effektivt det blir med tandblekning hemma beror en hel del på den produkt man väljer och även på hur illa det är ställt. Om det är så att man har riktigt bruna tänder och skadad emalj så kan det krävas estetisk tandvård och den kan man inte ta hand om själv.

Tandblekning hemma som fungerar

Men låt oss säga att du enbart har en lite gulare nyans och vill snygga till detta. Då kan tandblekning hemma absolut fungera mycket bra. Du kan på kort tid få vitare tänder och känna att det blir kul att le och skratta igen. Det man inte ska räkna med är hur vita tänder som helst. Det är väldigt individuellt hur effektiv en vis kur är. Dessutom så kan man behöva pröva sig fram.

Följ instruktionerna!

Om du vill att tandblekningen med tandblekningspenna eller skena ska ge bästa möjliga resultat så måste du följa instruktionerna. Det här gäller den tid som blekningsmedlet ska sitta på tänderna såväl som hur ofta man ska upprepa behandlingen. Om man slarvar och inte följer de instruktioner som kommer med tandblekningskitet så kan man inte säga att tandblekning hemma inte fungerar. Det vet man då inte!

Gör man på rätt sätt så får man vitare tänder, så enkelt är det. Precis hur vitt det blir är dock inget som är satt i sten och det är viktigt att man inser…