Hur snart ska jag börja med tandblekning hemma inför festen?

Om du vill ha vitare tänder till en viktig fest så kan det vara klokt att sätta igång med blekningen i tid.  Men hur snart måste du börja med tandblekning hemma för att det ska ge resultat i tid? Det här beror lite på vilken produkt du väljer. Det finns flera smarta val för tandblekning som man kan utföra själv. En del av dessa ger effekt så snart som efter en eller två behandlingar medan andra kan ta minst en vecka innan man ser skillnad.

När du beställer en tandblekningsprodukt så ska du se på tiden för verkan. Det här är informations som du får men som du givetvis ska ta med en nypa salt. När företagen som tillverkar tandblekningsgel anger hur snabbt man får effekt så går de på ett medel och uppgifter som har framkommit under tester.

Om det är så att din tandblekning kommer att synas först efter en till två veckor så måste du förstås börja minst två veckor innan festen. Om du inte har två veckor på dig så får du välja en produkt som är känd för att fungera snabbare.

Tänk också på hur vitt det kommer att bli. Om du vill le på bilder så är det knappast värt att köra på tandblekningen som ger tänder som ser ut som om de har förberetts för Halloween hellre än för studentskivan, bröllopet eller 50-årsfesten.

Med andra ord undersök tandblekningsprodukten noga innan du köper! Det är information som du får via recensioner och produkttext som kommer att avgöra hur lång tid du har på dig och vilka resultat du kan förvänta dig. Var också noga med att följa instruktioner i paketet. Överdriv inte med tanke om att detta kommer att ge snabbare resultat, det kan istället leda till katastrof!

Ha en kul fest med ett vackert leende!

Leave a Comment