Bantningspiller rekommenderas faktiskt av seriösa läkare

Det snackas en hel del om hur effektiva piller för bantning egentligen är. Ska man använda sig av bantningspiller eller är de helt onödiga. Enligt doktor Spencer Nadolsky så är det helt meningslöst att säga ät mindre och rör mer på dig till personer som lider av stor övervikt. Och intressant nog så använder han, och andra läkare, sig av aptitnedsättande medel då de hjälper människor som lider av stor övervikt. Tydligen så är det så att man med stor övervikt får en rubbad upplevelse av hunger och då kan man behöva den här hjälpen för att komma loss. När man väl kommer ner till normalvikt så återfår man också balansen och då behöver man inte längre ta tabletter.

Men man kan ju undra om de här pillren kan anses vara nödvändiga för den som bara behöver gå ner några kilo. Här kan man säga som så att säkra bantningspiller inte är några problem att använda sig av. Om de ger den önskade effekten så är det kanon, om inte så har det inte skett någon skada. Tyvärr så är det ju så att många som egentligen inte behöver gå ner i vikt är av denna uppfattning och då rör det sig ju inte om en balansrubbning i hjärnan som påverkar hungerkänslor utan snarare om andra mentala problem.

Men för den som har några kilo för mycket och som börjar träna mer samt lägger om kosten så kan piller för bantning vara en skjuts, både fysiskt och mentalt. Att de fungerar vet vi redan men hur stor effekt de får på dig beror helt på hur mycket du vill gå ner.

Leave a Comment